top of page

De Villa & omgeving

 

 Geheel luxe ingericht en geweldig onderhouden

  • Geweldig uitzicht vanuit de slaapkamers kijkt u over de plassen

  • Begane grond voorzien van vloerverwarming

  • Vaatwasser en  was-droogcombinatie

  • Kinderstoel Alleen op aanvraag.

  • Ruim terras en tuin geheel privé

  • TV en WiFi

  • BBQ

  • Contactloos betreden

In de maand 2021 is de gehele woning opnieuw ingericht. Ook de tuinmeubelen zijn nieuw en de gehele woning is van binnen en buiten geschilderd.

Op zaterdag en zondag van 12.00  tot 18.00 uur dient men voor auto en motor over een vignet te beschikken  om in het gebied te mogen rijden. Dit kunt u aanvragen bij de gemeente Bodegraven. 

Op alle andere tijden is het gebied vrij toegankelijk.

DSC07278.JPG
REEUWIJKSE PLASSEN
 
Midden in het groene hart tussen Utrecht Den Haag en Rotterdam ligt een enorm natuurgebied. 13 geschakelde plassen bieden eindeloos ontspanning. Varen, vissen, zwemmen, fietsen en wandelen in een uniek gebied.

Natuur en omgeving

Midden in het Groene Hart vind je de Reeuwijkse

Plassen: 13 verbonden plassen tussen Gouda en Reeuwijk, gescheiden door smalle weggetjes. In dit typisch Hollandse veengebied vind je houtkaden, smalle paden, rietkragen en karakteristieke (soms handbediende) draai- en hefbruggen.

 

De combinatie van de plassen, weide- en bosgebied zorgt voor een zeer rijke flora en fauna in de directe omgeving van dit natuurhuisje. Er zijn mooie langere wandelingen en fietstochten mogelijk, zoals; langs het riviertje de Vlist naar het zilverstadje Schoonhoven, langs de Hollandsche IJssel naar de gezellige ‘heksenstad’ Oudewater en langs de Meije naar Nieuwkoop. Ook richting Rotterdam en Den Haag zijn er volop mogelijkheden. Voor cultuur en stadsbezoek is de gezellige oude binnenstad van Gouda (op een kwartiertje fietsen) een aanrader en liggen de steden Den Haag, Rotterdam en Utrecht binnen 30 km. Station Gouda Goverwelle ligt op ca 15 wandelminuten en met de trein sta je in 1 uur in hartje Amsterdam.

20200716_172843.jpg
UW EIGEN BOOT OF HUREN?
 
Indien gewenst huurt u een boot er bij.  Deze  is  afgemeerd aan de centrale steiger aan het einde van de landtong of achter de woning.  De boot is voorzien van een buitenboordmotor. Het plassengebied is wel een beschermd vaargebied. De maximum snelheid bedraagt 6 km/ per uur.  De boot is voorzien van een speciaal vaarvignet.  U kunt ook uw eigen boot afmeren achter de woning. Hiervoor dient u wel een vaarvignet aan te vragen bij de gemeente Bodegraven. Achter de woning is een beperkte vaardiepte.
U dient zelf voor zwemvesten te zorgen.
bottom of page